Våra tjänster:

Prescan & Partner AB är din helhetsleverantör för fuktskydd och fuktutredning i Sverige. Vi erbjuder heltäckande och omfattande lösningar för att säkerställa fukt- och vattentäta konstruktioner, både på insidan och utsidan av fastigheter!

Badrumsrenovering

Vi bygger badrum enligt gällande standard och ser till att hela processen går som smort.


När du anlitar oss tar vi över hela entreprenaden och ser till att varje steg i arbetet utförs effektivt och enligt gällande standard. Givetvis är vi certifierade av Byggkeramikrådet så att du kan känna dig säker på att vi arbetar med de senaste metoderna och med godkända material.

Fukt & vattenskador

Prescan & Partner AB harhelhetslösninginom fuktskador och fuktproblem. Vi tar hand om allt från sanering av skada, till att vi helt har återställt det skadade utrymmet. Vi utför samtliga förekommande typer av sanering och rengöringar, exempelvis fuktskador, mögel- och rötskador, luktsanering, vattenskador m.m. Vi arbetar i hela Sverige.

Källarrenovering

Fukt i källare är ett vanligt problem. Ofta använder man sin källare som förråd i stället för boyta för att den är kall, luktar unket och i det stora hela inte är särskilt gästvänligt. Många kan relatera till uttrycket ”det luktar källare” och de flesta förknippar inte den lukten med ett hemtrevligt rum. Den välkända lukten som vi refererar till som ”källarlukten” uppstår oftast av fukt i väggar och golv, och är därför ett tecken på du kan vara i behov av en källarrenovering.

Dränering

Vi på Prescan & Partner AB utför dränering i hela Sverige. Vår personal är ISOCERT 02-utbildade och har stor erfarenhet inom dränering och dräneringsarbete.

Transparens är viktigt för oss och därför kan du som kund alltid följa arbetet med din dränering i realtid via vår kundportal.

Asbestsanering

Söker du efter ett företag som kan hjälpa dig medasbestsanering? Då har du kommit helt rätt!


Vi på Prescan & Partner AB är certifierade inom asbestsanering samtidigt som vi som arbetar här har mer än 20 års erfarenhet av att jobba med det. När du vänder dig till oss för sanering av asbest kan du därför alltid räkna med att vi kommer utföra jobbet på ett noggrant och säkert sätt där ingen riskerar att komma till skada.

VVS

När du väljer oss kan du vara säker på att du får hjälp av behöriga VVS-tekniker med lång erfarenhet.

Prescan & Partner AB hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med allt inom VVS - från enkla rörmokarjobb som att reparera en droppande kran till mer avancerade installationer som relining av stammar eller punktlagning av avloppsrör.

Markarbeten

Vi på Prescan & Partner AB utför alla typer av markarbeten i hela Sverige, såsom utgrävning och grävning för nybyggnation av hus.

Andra vanliga jobb vi utför är markarbeten, dräneringar, grundläggningar, utgrävningar för pooler, markplanering, trädgårdsanläggning, sprängning av sten och transport av lös material.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss!

 
 
 
 
 

Prescan & Partner AB är din helhetsleverantör för fuktskydd och fuktutredning i hela Sverige. Vi erbjuder heltäckande och omfattande lösningar för att säkerställa fukt- och vattentäta konstruktioner, både på insidan och utsidan av fastigheter!


Kontakta oss idag för att få snabb och rak offert från oss. Om du har frågor eller funderingar kring era fuktproblem, tveka inte att kontakta vår personal. Vi hjälper dig!

Tel: 073-545 27 67
E-post: info@prescanpartner.se

unsplash